Söndag kan bli en kalasdag!

Vi väntar och väntar. Det är ju egentligen dags på tisdag och enligt statistiken så går förstagångare över tiden. Men vi väntar och väntar. Hoppas att det ska hända snart. Annah hoppas att det händer på dagen och jag själv hoppas att det händer på natten. Avsevärt mindre trafik då.

Angående rubriken så kan ett drömscenario bli verklighet. Sista omgången av kvalserien i ishockey spelas imorgon eftermiddag och om det ska bli en drömdag så vinner Skellefteå och Södertälje sina matcher och är då klara för elitserien nästa år. Mina två lag i hjärtat, tillsammans, i elitserien. Strax efter slutsignalen så ska värkarna sätta igång och dags att fara till förlossningen och få ut barnet innan tolvslaget. Det skulle innebära att allt gott händer den 1 april. Är det ett aprilskämt kanske? Alla goda ting är tre iallafall. Vi får hoppas.  Vad döper man barnet till isåfall? Hardy?

Imorgon är det dags för månadsinventering på jobbet. Det är på riktigt hur kul som helst. Eller så inte. Bara till att räkna precis allt på restaurangen. Det finns roligare saker att göra. Fördelen med det hela är att jag inte jobbar mitt vanliga pass som skulle innebära att jag missar hockeyn. Nu får jag åka hem runt lunchtid istället och ladda upp med lite chips och annat gott till hockeyn som sänds på TV4+ klockan 16:00. Missa inte...

- Hasse

Heja Sverige

Det har inte hänt något speciellt idag. Jag har varit ledig idag och sovit några timmar extra, varit på stan och köpt lite Wii-spel och sett Sverige förlora en fotbollsmatch. Mycket mer än så har det väl inte hänt idag. Imorgon får vi besök på restaurangen av vår kära distriktchef så ska försöka komma iväg i någotlunda god tid imorgon. Alltså är det dags att hitta kudden nu. Det blir iofs bara några timmar på jobbet imorrn men jag ska ju köra de härliga 17 milen tur och retur. Kan ju vara bra om man är vaken då.

Apropå köra till jobbet så deklarerade jag ikväll och eftersom jag kör ett varv runt jorden varje år så får jag tillbaka på skatten framåt jul. Nu ska jag bara bestämma mig för vilket litet land jag ska köpa för skatteåterbäringen

Just fan, Annah har bestämt att barnet ska ut inatt. Vi får se hur det blir med den saken.

- Hasse

image30

Allt ser bra ut

Ja då har vi varit på ultraljud. Det var Siemens som stod för maskinerna. 2D bilderna blev mycket bättre än på den förra och man kunde dessutom se 3D bilder och 4D (rörliga bilder i 3D). De tog lite mått på ben, huvud och armar vad jag kunde se. Allt ser bra ut och barnmorskerna som var med oss uppskattade barnets vikt till 3035g. Det ska man kanske ta med en nypa salt men ca 3 kg kan jag gå med på vilket får anses vara normalt i vecka 39. Imorgon går Annah in i vecka 40 och nu är det inte länge kvar. Barnet kan komma imorgon om det känner för det. Det kan dock lika gärna dröja tre veckor till.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Sen e jag ledig tre dagar, mycket välförtjänt ska tilläggas.

- Hasse

Ultraljud om några timmar

Igår slutade kvällen på soffan. Hade jobbat hela dagen och köpt med mig en pizza på vägen hem. Slog på TVn och såg Södertälje-Malmö. Kvalseriehockey. Samtidigt spelade Björklöven-Skellefteå men den visades inte på TV. Någonstans i tredje periden däckade jag i soffan. Då var klockan nio ungefär. Har något svagt minne av att Annah väckte mig runt tolv och tyckte att jag skulle gå och lägga mig i sängen i stället. Jag antar att jag tyckte att soffan var ett bättre alternativ eftersom jag vaknade i den för en stund sedan. Så kan det gå.

Om lite drygt fyra timmar ska vi på ultraljudet. Det ska bli intressant att se vad detta nya ultraljud kan bringa. Förmodligen är allt bara bra med barnet och mage men det blir skönt att få se och höra det på plats. Jag får återkomma med hur det gick i eftermiddag. Sen ska jag iväg och jobba kväll med Stina. Båda två har väl tio år var i branchen och en tisdagkväll i Piteå är kanske inte arbetsmässigt det mest krävande men vi brukar alltid hitta samtalsämnen som får tiden att rulla på.

Nu ska jag sova några timmar till innan ultraljudet, denna gång i sängen.

- Hasse

Dagarna tickar på

Ja nu går vi bara och väntar. Dag ut och dag in. Jag har iofs jobbat några dagar irad nu så jag har inte hunnit med så mycket annat men som sagt, dagarna tickar på. Barnet sparkar och slår, mer än någonsin. Det är sannerligen en liten boxare därinne (hur många blivande föräldrar har inte sagt det förut). Det är lite coolt när man ser något trycka på magen inifrån och ut. Magen buktar ut 2-3 centimeter vilket ändå borde anses ganska mycket. För Annah gör det ganska ont och hon vill nog ha ut barnet ganska omgående. Det spänner tydligen ordentligt i ljumskarna. Detta har tydligen att göra med att huvudet fixeras ordentligt och resten av kroppen trycker på och börjar vilja komma ut. Nu får vi vänta och se. Det kan ta en dag, det kan ta en vecka. Det kan ta tre veckor till, men det hoppas vi inte. Det ultimata tror jag skulle vara om det var dags efter helgen. Då har Emil (chefen) kommit tillbaka från semestern och jag har fått göra bort mina uppgifter under Emils semester. Om barnet skulle bestämma sig för att komma imorgon så skulle jag knappast bli ledsen. Ju förr ju bättre.

Annars händer det väl inte så mycket just nu. Vi ska på ultraljudet på tisdag morgon och fram till dess så har jag nog inte så mycket info om graviditeten.

På allmän begäran har jag lovat att fixa en bild på bilen min. Tills nästa gång så får ni ha det bra.

- Hasse

[ Passat Variant 1.8T -03 ]

image27
image28
image29

Nytt ultraljud, just in case

Tjabba

Idag var min bättre hälft på en extrakoll hos barnmorskan eftersom magen inte har växt senaste veckan. Nu visade det sig att den inte hade växt den här veckan heller. Dock så anses det inte speciellt onormalt att magen inte växer sista veckorna. Barnet växer dock ändå om allt är som det ska. Barnmorskan har klämt och känt litegranna och enligt hon så har vi en baddare därinne. Ett besked som Annah kanske inte gillade jättemest eftersom hon faktiskt ska klämma ut ungen så småningom.

På tisdag ska vi dit igen och få göra ett extra ultraljud. Tydligen så har de en ny maskin så vi blir någon form av testkaniner. De frågade om det var ok att ha en massa folk inne i rummet på tisdag som skulle få lära sig det nya ultraljudet. Tja, inte mig emot antar jag. Annah hade inget emot det heller så det blir utbildning på hög nivå tydligen.

I övrigt har det väl inte hänt så mycket. Har just börjat en femdagarsturné på jobbet. Alltid lite jobbigare under löningshelgen men det kanske är lika bra att jag är där. På tisdag hoppas jag att jag jobbar mitt sista pass innan förlossningen. Men som sagt, man vet ju aldrig hur det går. Det kan ju lika gärna bli om fyra veckor. Men om vi har en baddare på gång så tror jag nog att Annah skulle uppskatta om hon kunde få bli igångsatt. Mer om det på tisdag antar jag så vi får veta mera på ultraljudet. Risken är ju att vi får veta vilket kön barnet har. Det är ju som tänkt att det ska vara en liten hemlis tills det är dags. Men å andra sidan så gör det väl ingenting om vi vet heller. Men har vi hållit oss såhär länge utan att ta reda på det så vore det kul att vänta en liten stund till.

Nu sitter tjejerna i vardagsrummet och sjunger karaoke... herregud... lidande.... Dessutom är Emeli här också.. Det gör ju inte saken så mycket roligare.. Att hon dessutom har en sångröst som ett par trasiga brödrostar får man väl se som en bonus...

- Hasse

Children see, children do


En ganska intressant kortfilm vars budskap är "Barn gör det vuxna gör" [ Klicka här ]

Såg länken i en gammal skolkamrats blogg. Hon har tre barn och torde ha bra koll på det där.
Den var sevärd iallafall, ca tre minuter lång. See it.

- Hasse

Det närmar sig

Hallå!

Ja det börjar väl närma sig nu. Barnet sparkar på ordentligt och visar verkligen att den börjat tröttna på att vara instängd nu. Det är ändå lite konstigt att den kan sparka så ordentligt nu. Man kan ju tycka att det borde vara ganska trångt därinne nu. Annah är ju ändå i vecka 39 nu. Enligt statistiken så föds 92% av alla barn mellan vecka 38 och 42 så om det händer inatt så är det helt normalt. Så normalt som en definition av majoritet nu kan vara. Personligen vet jag inte hur pass normalt jag kommer att tycka att det är att det kommer ut en människa ur min sambo. Många "att" där, meningen lät helt fel men ni förstår vad jag menade.

Utklipp ur familjelivs sida:
-------------------------------------------------------------------------
Du har gått 267 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 39
  Du har gått 38 fulla veckor och 1 full dag (v38+1)
  Du är i 9:e kalendermånaden
  Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
  Du är i trimester tre
  Du har 13 dagar kvar till förlossning
-------------------------------------------------------------------------

Jahapp, hur känner jag själv då? Stora starka Hasse...
Faktiskt så är det ganska lugnt. Jag vill inte verka macho eller nåt nu men vi ska inte flyga till månen eller så. Eller vad säger jag, macho och macho, det är ju inte jag som ska klämma ut barnet så det är väl lätt för mig att säga att det känns okej. Annah är väl kanske inte överlycklig att man faktiskt måste till förlossningen vare sig man vill eller inte. Själv så känner jag att det är ett ganska naturligt steg på vägen under en graviditet. Men som sagt, lätt för mig att säga. Det är ju inte jag som ska göra grovjobbet. Men jag kan väl hoppas att mitt lugn inför detta smittar av sig på Annah. Det är väl förmodligen skönare om jag är någotlunda samlad än helt hysterisk och springer runt och rievr runt i diverse skåp i jakt på mediciner. Nää, jag ska försöka att inte vara en DramaQueen...

Angående förlossningen... Det är ju sannerligen inte varje dag som jag åker dit och blir pappa. Mig veterligen har det aldrig hänt mig. Vi får väl helt enkelt se vad som händer. Jag kanske e lugn och fin.... Eller så kanske jag flippar totalt. Jag vill väl inte påstå att jag e speciellt känslig för blod och kladd och sånt, och precis som alla sambos så e jag van vid att kärringen skriker lite då och då :) Jag ser alltså fram emot förlossningen. För min del får det gärna vara dags innan helgen. Jag har ett mördarschema fredag-tisdag så det vore väldigt passande med en förlossning, senast natten till lördag iaf :)

Jag får ta och skriva lite mer imorgon antar jag. Tänkte avsluta med lite bilder.

[ Nytt högtalarpaket, Infinity Primus 250 ]

image20

[ Lite bilder på Annah helt nytagna ]

image22

image23

image24

image25

image26

Karaoke, skrämmande succé

Hallå hallå!

Av någon anledning är det sjukt svårt att uppdatera under kvällen. Jag vet inte om det är hög belastning på sidan eller något men det är svårt att ens komma in på sidan. Jag får alltså vänta till lite senare på kvällen med att skriva lite. Antingen det eller på morgonen. Vilket som, båda alternativen fungerar fint för mig.

Ja som titeln antyder så har jag skaffat en liten karaokemaskin som man snabbt och smidigt kopplar mellan DVD och TV. I mitt fal blev det givetvis via förstärkaren så att vi får lite kräm i grejerna. Jo just det, högtalarpaketet som jag önskade mig fick jag inte i present så jag var tvungen att köpa det själv. Nu väntar jag bara på DVDn Elton John - On Night Only som spelades in i Madison Square Garden för några år sedan. Jag har sett den på tv och den är hela underbar. Att få ha den hemma med dts 5.1 ljud måste vara något helt i hästväg.

Karaoken blev en hit här hemma och Annah "sjunger" för fulla muggar. Hon offrade t.o.m. Desperata Hemmafruar på tv för att "sjunga" lite. Bara det måste vara ett kanonbetyg. Håller på att tanka ner en massa karaoke på internet nu så att jag till fullo kan vråla härhemma. Tack och lov bor vi längst ut och har en döv gammal farbror i lägenheten intill. Lika bra det för alla inblandade tror jag.

Vad annars... Ja med Annah är det väl inte några större förändringar. Hon börjar bli ganska less på att gå och vänta. En glädjande nyhet var iallafall att Ann-Theres på jobbet har fått en liten flicka på 2500g. Dottern som ska heta Agnes kom två veckor för tidigt. Vi får se hur det blir med Annah. Spännande...

Ska se om jag kan ta lite nya bilder på frugan till imorgon och lägga upp. Jag ser även på bloggens statistik att intresset ökar för var dag som går. Fler och fler unika IP-adresser tittar in i bloggen och det är ju givetvis jätteroligt. Vi får se hur många vi kommer upp i tillslut. Ju mer jag uppdaterar ju roligare blir det för er att kika in oftare.

Nu ska vi se Prison Break. Vi är framme vid avsnitt 20 i den andra säsongen. Det sändes i USA igår men har snabbt och smidigt kommit till Sverige mindre än ett dygn senare. Man måste älska internet.

- Hasse

Förvärkar

Ja precis som det låter, nu har förvärkarna börjat att komma och det är väl ett bra tecken antar jag. Har inte så mycket mer info än så just nu men det är ju glada nyheter att allt går åt rätt håll. Vi har idag shoppat upp oss på de sista grejerna vi behöver. Sen kommer det förmodligen 1000000 saker till som vi inte tänkt på nu, men men, vi jobbar på det iallafall.

OBS: "iaf" betyder "iallafall" för er lite äldre som inte är van vid "internetspråk" OBS.

Då har vi klargjort det för alla, hehe...

- Hasse

Shoppinglördag !

Just nu sitter jag och väntar på att mitt te-vatten ska bli klart så jag skriver en snabbis här om dagens schema. Jag är ledig den här helgen och det gör sannerligen ingenting. Annah och jag ska på stan idag och göra de sista inköpen. Nappar, blöjor, snuttefilt och sånt där. Det kommer väl ett foto på det också ikväll. Själv ska jag dessutom iväg och kika lite på tv och ljud. Det börjar bli dags att iallafall titta på nytt.

Nu tjuter vattnet....

- Hasse

Konichiwa Bitches

Jag har då blivit utmanad av en gammal skolkamrat. Jag måste skriva någonting som jag tycker är lite pinsamt eller genant på ett eller annat sätt.

Nåväl, here goes...

På sommaren så har vi väldigt många turister i Sverige. Det kommer människor från jordens alla hörn för att njuta av den vackra naturen och de trevliga människorna i det lilla lilla landet Sverige. Tack vare allemansrätten så har de möjligheten att se och vandra fritt över våra vackra landskap. Naturligtvis så kan inte alla dessa turister svenska även om man ibland gärna skulle önska det.
Jag har stått i restaurangen och lagat mat i många många mååååååånga timmar och börjar bli lite såsig i huvudet. Det är varmt, hårt jobb och lite småstrul då och då som det blir i ett kök under högtryck. För att hålla masken inför gästerna så är det bara att vara glad och skojja lite med dem. Norrmännen blir glada när man säger brus istället för läsk, danskarna blir överlyckliga när man säger att den enda pölsen (korv) på restaurangen värd namnet finns i mina byxor och är verkligen inte till salu. Finnarna blir glada så länge man inte pratar med dem...
Hur som helst... mitt pass börjar lida mot sitt slut, middagen är över och vi i personalen slickar våra sår och pratar och skojjar lite. In kommer ett japanskt äldre par som har kameror runt halsen och ser lite förvirrade ut. För att få dem att känna sig välkomnade så tänkte jag hälsa på japanska. Dels kan jag några japanska ord från min judoträning, samt så pratar ju Kirsti (Idoljuryn) japanska ibland. Jag slänger ut med armarna och vrålar:

KONICHIWA BITCHES!!!

Föga imponerande... Jag fick deras uppmärksamhet iallafall, samt de övriga hundra i serveringen också. En pinsam tystnad infinner sig i serveringen i några sekunder innan man hör lite fniss från ett håll och "Vad håller han på med?" från ett annat. Huruvida det japanska paret upplevde det förtäljer inte historien. De förstod kanske att jag inte visste vad jag sa. De beställde, betalade, åt och for vidare.

Eventuellt så kan jag ensamt ha strypt turismen från asien de närmaste åren....

- Hasse

Vagn och Säng

Då ska vi se!

Här kommer lite utlovade bilder på vagn och säng.

Annah var f.ö. till barnmorskan idag på rutinkontroll. Dock så hade magen bara växt 1 cm vilket innebär att Annah får komma dit igen redan nästa vecka. Risken finns att det inte kommer tillräckligt med näring genom navelsträngen om jag uppfattat det hela rätt. Dock så hördes hjärtljuden lika bra som vanligt, ca 145-155 slag/min och Annahs blodtryck och blodvärden var bara bra så det är ingenting vi tänker på.

Marika på jobbet fick en son den 9:e mars, tre veckor över tiden. Det gör givetvis att Annah inte är speciellt sugen på att gå tre veckor över tiden. Kanske en vecka, men det är nog max. Sen kommer nog ungen ut på ett eller annat sätt. Vi får se.

Här vare bilder minsann:

[ Vagnen, endast fotad med liggdel men det följde med en sittdel oxå ]

image12image13image14image15


[ Sängen, ser sjukt mysig ut ]

image16image17image18


[ Ja katten ville bestämt vara med, den större katten dvs ]

image19

Det var väl allt för ikväll tror jag. Får rapportera mera imorgon.

- Hasse

Skellefteå AIK - Björklöven

Ja nu verkar det fungera att skriva i bloggen igen, jag gjorde ett försök igår men det varken sparades eller uppdaterades. Det tråkiga var att jag hade skrivit ganska mycket också. Sen försvinner allt man har skrivit. Det var ju inte så skoj.

Men men, igår spelade Skellefteå mot Björklöven i Kvalserien i Ishockey. För er som inte vet så är Björklöven från Umeå och det är alltså Västerbottenderby. Derbyt är klassat som det hetaste, galnaste och vildaste hockeyderbyt i Sverige. Så även igår. Det blev tillslut 122 utvisningsminuter. En vanlig match brukar ha 30-40 minuter. Skellefteå vann iallafall matchen med 6-2 och leder serien tillsammans med Malmö. Alla experter och "förstå sig påare" säger rakt ut att det blir Malmö och Skellefteå som går upp till Elitserien. Samma lag som spelat i Elitserien det här året. Jag kan inget annat än att hålla med. Södertälje SK borta imorgon blir givetvis ingen lätt match men vi vinner och det är det viktigaste. Mitt tips: Skellefteå seger med 4-2.

Ska lägga upp lite bilder som jag lovat. De kommer om en liten stund.

- Hasse

[ Här är det Daniel Welser till vänster som inte tycker om varken domaren eller Lövenkillen ]

image11

Nytt inlägg på min ära

Hallå där!

Nu har jag jobbat några dagar och det har satt sina spår. Är ganska trött och sliten. Efter en kur med A-fil och andra liknande produkter har jag fått ordning på magen och skulle ikväll fira med en Big One pizza. Det är en fryst pizza på 710g som jag smällde i mig när jag kom hem från jobbet. Resultatet av detta var att jag somnade fem minuter efter att jag ätit upp den och vaknade nu. Hade för avsikt att lägga upp lite nya bilder idag men det får bli imorrn. Jag måste lägga mig och sova några timmar till innan jag ska iväg till jobbet igen.

Alltså, imorrn kväll kommer nya bilder. Det blir lite myspysbilder på barnvagn, säng och sånt.

Håll ut till imorgon!

- Hasse

Hipp Hipp Hurra, 26 år idag!

Ja nu kan man kalla sig 26-åring för första dagen någonsin. Bra eller dåligt? Ingen aning men jag vet iallafall att jag inte längre får flyga billigt. Kändes som det inte gjorde så mycket hur som helst. Det är inte så att jag flygpendlar eller nåt.

Arbetsveckan är över. Sista nattpasset just avklarat och nu väntar en ledig helg. Inte så tokigt om jag får säga det själv. Då det är min födelsedag så antar jag att det kommer bjudas på lite paket och förmodligen god mat. Man vet att man har hittat en bra kärring när man hellre äter hemlagat än ute på restaurang.

Har för övrigt vara colafri i dagarna tre nu.
"- Hej jag heter Hans, och jag är Colaist"
"- Heeeeej Haaaaans"

Sjukt irriterande tanke. Har levt på fil och yogurt i två dagar då magen har varit lite speciell. Jag står fast vid mitt tidigare utlåtande att A-fil är det bästa.

Jag har inga bilder att bjuda på just nu men ge mig några timmars sömn så ska jag se till att styra upp lite bilder på lite smått o gott.

Nu blir det några timmar i drömmarnas värld.

- Hasse

Snart ledig

Hallå hallå!

Blir en kortis här innan sängen.
Jag har några nattpass i ryggen och sista passet för veckan är i morgon. I helgen hade jag tänkt fixa lite fler bilder till de nyfikna som undrar hur säng, vagn och lite sånt ser ut. Bildpublicering är härmed utlovad.

I övrigt så kan jag varmt rekommendera A-fil och Yoggi yalla drickyogurt till er som e lite dåliga i magen. Jag har lagt om kosten lite och dricker nästan ingen cola längre på inråd från tandläkaren och badrumsvågen. Att jag dessutom faktiskt äter (förhållandevis) nyttigt gör att magen desperat demonstrerar. Men som sagt, A-fil for the win!

Fyller 26 på lördag och har blivit lovad middag av frugan, det ser vi fram emot. Blir förmodligen inte så nyttigt men man fyller ju bara år en gång om året så det får man unna sig.

Nu ska jag dregla en stund över högtalarpaketet jag vill ha men som tyvärr inte är så fördelaktigt prissatt. Men titta kostar ingenting.

God natt och adjö för denna gång.
- Hasse

Annah v37

Ja då har jag tagit lite bilder så att nära och kära kan ta en titt hur det går för oss.
Blir bara en kortis idag eftersom sängen väntar på mig. Att kattungen dessutom finner det oerhört intressant med text som kommer fram på skärmen som givetvis ska jagas gör ju det hela lite roligare. Dock en väldigt snäll kattunge.

Här kommer bilder på Annah som för närvarande är i vecka 37. Det är exakt 4 veckor kvar nu till 3 april...

Vi hörs!

image6image7image8image10

Lika som bär?

Ja nu är diskussionen igång och jag måste svara.
Nej det är INTE jag som spelar Sylar i serien Heroes

image4image5

En liten tillökning har kommit

Hallå hallå!

Ja idag har uppdraget varit att hitta en kattunge. Det visade sig vara ett litet problem då det är lite fel årstid för kattungar. Jag var förbi COOP, Kvantum och MAXI för att ta mig en titt på anslagstavlorna. Helt tomt. Jag sökte på blocket och Norran. Helt tomt.

Tillslut sökte jag utanför Västerbottens län och hittade EN annons i Norrbotten som innehöll kattungar på 14 veckor. Ringde dit och fick prata med Tommy som var en hyvens kille. Han skulle hålla en åt mig och det gjorde han. Bara att sätta sig i bilen och fara närmare 10 mil enkel resa för att hitta en kissekatt.

Ja, varför gör man nu detta? Är jag tokig? Nåja, tvinga mig inte att svara på den andra frågan men såhär ligger det till. Vi har ju en jättefin katt sedan tidigare men det känns som att den är lite ensam. På många föräldrarsidor (jo jag läser faktiskt på ordentligt) står det att många har upplevt att deras katt inte riktigt har uppskattat att all uppmärksamhet hamnar på det nyfödda barnet. I vissa fall har katten t.o.m. hoppat upp i barnets säng och lagt sig på barnet. En form av protest om jag inte minns fel.
Detta tillsammans med att vi tyckte att det kunde vara kul med en polare till våran första katt gjorde att jag begav mig land och rike runt för att hitta denna lilla kisse. Mission accomplished så att säga. Tjugo mil senare... Och jag älskar verkligen att köra bil... faktiskt. Tur att jag har en så fin bil från Skellefteå Bil (reklam! reklam!)

I övrigt så har jag, min kära Annah, Palle och Emeli suttit i ett fyratimmars cashgame 1-1 med 200 buyin. Emeli och Palle plus. Jag och Annah minus. Hur detta kunde hända är det fortfarande ingen som vet.

Kissekatt

image2



Imorgon är det tänkt att jag ska ta lite bilder på Annah och graviditetsmagen. Jag antar att det är lite släkt och vänner från söder som är nyfikna på hur det går. Allt går bra och vad jag vet så lider Annah inte sååå mycket iallafall. Även om den lilla försöker sparka sig ut genom magen. Men vad vet jag, jag e ju bara kille...


Jo just fan, födelsedag på lördag. För er som sitter på sisådär 8000 kr över så önskar jag mig detta: Infinity primus 2

Skämt åsido, jag önskar mig inget annat än att förlossningen går bra och att jag får ett välskapt och friskt barn. Så det får bli en liten present i efterskott.

Nu får det vara nog för nu. Återkommer imorrn med en liten presentation av "frugan".

Hej hej!

Välkommen till min nya blogg!


Rubriken känns som en klyscha va?

Dock är jag nu på plats och hade tänkt börja skriva lite om en stor händelse i mitt liv.

Om en månad ska jag bli pappa och eftersom jag bor 100 mil bort från släkten så kan det ju vara kul för dem att ha en sida med lite bilder och annat smått och gott.

Vi kan väl lämna det sådär tills vidare så får jag kontrollera att den här blogggrejen faktiskt fungerar.

Återkommer...

- Hasse



Såhär ser jag ut nuförtiden för de som undrarimage3

Hasse

RSS 2.0