Oj vad dålig jag har varit

Ja verkligen, på att skriva inlägg, lägga upp bilder, svara på mail. Det e som att jag har varit på en annan planet en månad eller två. Och nu drar det igång med arbete igen. I helgen som just tagit slut nu har jag haft mina enda två helt oplanerade dagar på hur länge som helst. Har egentligen inte gjort någonting i helgen. Vi var iofs på Färg & Tapet och beställde tapet till Williams rum. Vi var även hos Roland och Sonja och fixade till deras trådlösa internet så nu ska det funkar också.

I övrigt är det väl inget speciellt att rapportera. Jag själv och Annah ska till jobbet imorgon medans William är i det trådlösa hemmet.

Det är väldigt kul att följa William nu. Ända sedan kalaset för två veckor sedan så har han börjat gå, ordentligt! Nu går han hej vilt fram och tillbaka. Visst vinglar han till lite då och då men överlag så går han stabilt. Måste helt klart börja filma lite. Har inte många minuters film på William. Massor med bilder, men nästan ingen film.

Nu ska jag sova inför morgondagen! Hej!

- Hasse

image303

image304

image305

image306

Ny design på bloggen

Ja en kort notis bara.

Har kastat upp lite färg och ett annat upplägg. Det var en smula trist med den kalla rinnande texten uppkastad på den vita bakgrundsväggen i oändlighet.

Nu blire andra bullar...

- Hasse

Magsjuka :(

Ja då kom den i år igen.

Den berömda magsjukan.

Jag vet inte om det var vinterkräkan eller vanlig magsjuka. Det kändes som en blandning. Lika snabb som en vinterkräka men lika "snäll" som en vanlig magsjuka. Finns ju folk som blir magsjuka som e hemma en vecka helt däckade. Jag har lite mer tur då antar jag. Två dagar brukar magsjukan härja i mig. Då är det under natten till den andra dagen som jag bor på toa. Efter att ha sovit den andra dagen så brukar jag vara hemma den tredje dagen också för att äta upp mig lite. Jag måste också tänka på att jag jobbar i en restaurang. Vore inte så poppis om alla blev sjuka för att man vill skynda tillbaka till jobbet.

   Men det är å andra sidan egentligen de enda sjukdagarna har jag på ett år. Annars är jag sjuk väldigt sällan. Väldigt ovanligt att det blir mer än en dag. Om det bara är en dag så kan man bara byta pass med någon så slipper man karensdagen. Riktigt såååå bra tjänar man inte så man kan kasta karensdagar omkring sig hursomhelst.

Har tagit lite vinterbilder på Wille, ska se om vi kan kasta upp dem i bloggen snart.

Nu ska jag skriva vidare på andra håll. Sitter mitt uppe i deklarationen. "Resa till och från jobb" är en mycket uppskattad rad vill jag lova.... den ska vi använda oss av.

- Hasse

RSS 2.0