PDOL vecka !

Tjo!

Det blir lite mindre ofta att jag hinner skriva lite... "Mindre ofta" var ju ett fint uttryck det också :)

Iallafall, nu är det PDOL vecka i piteå och det innebär för det första att det är jävligt mycket folk i Piteå och det betyder även att jag jobbar dygnet runt hela veckan. Jag har tagit lite bilder men har inte möjlighet att lägga in några idag. Förhoppningsvis kan jag göra det imorrn istället. Det är f.ö. kalas hemma hos André och Hanna imorgon. Deras grabb Rocky fyller 1 år och det ska firas. Har fått lov att sticka lite tidigare från jobbet för att kunna komma men det var inga problem.

Vad händer annars? Ja, om en vecka ska vi ju skriva de sista papprena på banken och huset blir vårt. Det känns också väldigt kul. Vi har många tankar och idéer om hur vi vill göra med huset. Det är mycket tapettittande för tillfället. Våra vänner Anders och Tina håller på att bygga hus och är snart klara med det. Tina kom förbi häromkvällen med fem stycken såna där tapetpärmar som brukar finnas i affärerna. Det underhöll frugorna i några timmar medans Anders och jag satt uttråkade och lyssnade. Det är som ingen idé att ge sig in i diskussionerna ang tapeterna eftersom vi för alltid kommer bli nedröstade och dumförklarade om vi har ett förslag eller önskemål om en tapet. Det är väl något som vi killar helt enkelt får acceptera... Tapeterna tillhör kvinnornas värld. Och därmed basta, enligt kvinnorna själva. Ändå frågar de: - Vad tycker du om den här då?... Ett bra svar är "- Jo men den e fin". Det svaret funkar till allt.

Nu ska jag försöka äta lite innan det är dags att kasta sig i säng. Det kommer bli en lång dag imorrn med om jag inte misstar mig.

Ha det nu så bra och önska mig lycka till inför helgen. Det kommer bli hell..

- Hasse

Ny semester och husköp

Hallå!

Nu har jag äntligen semester igen. Det har varit fullt ös på jobbet med Summer Games, konserter och en massa annat som har tagit död på mig senaste två veckorna. Men nu e jag ledig två veckor igen och kan börja packa ihop lägenheten.

I torsdags skrev vi papper på bostadsrätten så nu är den våran. Känns jättebra! Imorgon ska vi till banken och skriva papper där också. Sen är det bara vänta på att det blir den första augusti så att vi äntligen kan flytta. Bort från slummen och in i de finare kvarteren. Så sjukt stor skillnad på hyresrätter och bostadsrätten. Riktar ett stort tack till HSB som inte tar in vilket löst folk som helst på sina områden. Mycket bra!

Vi har börjat inhandla lite tapeter och smått och gott. Räknar med att det kommer gå åt ganska mycket tapet första veckan. Vi har oxå planer på att köpa en ny köksfläkt då den befintliga inte riktigt var topnotch så att säga. Vi får se hur länge pengarna räcker.

Med William är det bara bra och det är riktigt riktigt kul att komma hem till familjen på dagarna efter att man har jobbat. Han blir så glad när jag kommer hem och börjar vifta med armarna och vill att jag lyfter upp honom. Han pratar för fullt nu och vi har en lek där vi säger en vokal varannan gång tills den ena ger upp. Tror att rekordet ligger på ca fem minuter.

Tänkte lägga upp lite bilder nu och skriva lite mera imorgon efter bankbesöket.

Ha det så bra till imorgon!

image126
[ William och Annah i diskussion ]

image127
[ William lyssnar noga på vad mamma har att säga ]

image128 image129
[ Några likheter ? ]

image130
[ Annah och William hos Emeli på midsommar ]

image131
[ Karate kid ]

image132
[ Tjing tjong ! ]

image133image134
[ ca 1 sekund mellan bilderna... Värsta attacken mot TVn ]

image135
[ "Nu är det någon som e på Clintan igen.... grrrrrr" ]

image136
[ Fin närbild ]

image137
[ Ett typiskt William-smile ]

image138
[ "Kom an då, om du törs!" ]

image139
[ Nu blev det film igen på tv ]

- Hasse

RSS 2.0