Micke på besök

Hej hej, hittade lite bilder som jag kan lägga in nu på en gång. Micke var och hälsade på oss i början av augusti och då knäppte jag både en och två bilder.

Här kommer några slumpmässigt valda bilder:





















- Hasse

Nästa barn på g!

Ja då släpper vi den första bomben.

De flesta vet redan om det men vi ska ha ett till barn. Det borde vara dags i månadsskiftet mars/april 09. Barnmorskan och vi har lite olika uppfattningar om när det är dags. Vi tror på slutet av mars och barnmorskan tror i början av april. I oktober ska vi på ultraljud och då får vi svar på när det är dags. Som vanligt i västerbotten så får man INTE veta vilket kön det är. Men det spelar precis som med William ingen roll för vår del. Så länge barnet är friskt och mår bra så är vi ypperligt nöjda.

Mycket mer information än så har jag inte att att dela med mig av. Efter ultraljudet så borde vi kunna styra upp en bild eller två. Man får utskrivna bilder mot en liten fjuttig kostnad på 80 kronor tror jag om jag inte minns helt fel. Men det känns faktiskt som att man är beredd att betala en liten slant för att få en bild på sitt ofödda barn. Vem tackar nej?

Jag har ett helt gäng med nytagna bilder på Annah och William som jag tänkte lägga upp i bloggen imorgon eller på måndag. Det lutar åt måndag då jag jobbar imorrn och efter det ska hem till chefen för att tillsammans med honom göra klart budgeten för 2009. Redovisning till distriktchef Johansson på måndag morgon. SEN får jag åka hem och vara ledig två dagar.

Hittills i år har jag haft övertid varje månad och det ser inte ut att bli undertid den här månaden heller. Men jag har lagt mig lågt och får nog endast 5-10 timmar övertid. Hoppas att man inte får bassning från HK nu :)

Imorgon släpper vi nästa nyhet. En ledsam berättelse med ett lyckligt slut kan man väl säga. En liten olycka på dagis för William som slutade i Operationssal 2 på Skellefteå Lasarett :( Det var inte de roligaste timmarna jag varit med måste jag bekänna. Mer om det imorgon.

Nu ska jag nog försöka hitta den gyllene vägen till sängen. Inte riktigt ännu men inom någon timme eller två.

- Hasse

Ja ska vi ta och dra igång detta igen då!

Ja nu e det verkligen dags. Höstmörkret kryper allt närmare och det är med en rysning längst ryggen man känner att vintern nalkas. Med det sakta inkrypande mörkret och de skräckinjagande dunkla skuggorna som nu visar sig allt oftare kommer även en del efterlängtade ljusglimtar. Mer mörker i våran omgivning öppnar upp för en bättre, mer roande aktivitet i bloggen.

Så nu har jag bestämt, med viss påtryckning från Annah, att jag ska börja skriva ordentligt i bloggen igen. Jag har redan nu några bomber att släppa. Men vi ska dem imorgon tycker jag.

Stay tooned, more to come soon!

/ Hasse

RSS 2.0