William förkyld = ingen sömn för någon

Ja William är förmodligen lite förkyld och är täppt i näsan. Detta gör att han inte kan sova eftersom han andas genom näsan. Blir jobbigt för honom att äta också. Detta betyder att ingen annan heller får äta eller sova. Jag har William nu några timmar så att Annah får sova ett tag. Hon var ganska tärd när jag kom hem från jobbet runt 02 tiden. Sjukt jobbigt när man varit på jobbet 11 timmar och komma hem och sitta med sin grabb som gråter för att han e så trött men inte kan somna. När man då ger koksaltlösning i näsan så blir han inte direkt gladare. Tittar upp på mig som om jag just satt kniven i honom. Inte så kul. I tre timmar har han skrikit på mig att han är trött och hungrig. Han har fått mat som han spytt upp och sedan fått mat igen. Jag har varit uppe och  gått med honom. Gått med honom i barbvagnen. Bytt blöja två gånger och sjunigt ungefär precis alla barnvisor i världen. Han uppskattar det säkert men är man trött så är man.

Men NU, somnade han i min famn.  Jag tog saken i egna händer och sög ut snoret med munnen. Sjukt äckligt men han somnade efter fem minuter efter det. Nu ligger han och här och småsnörvlar i sömnen. Dock så får han sova nu iallafall efter nästan 20 timmar i vaket tillstånd. Det tycker jag att han förtjänar efter allt kämpande med snoret. Det snor som ja själv sög ut....  Men vad gör man inte för sin grabb?

Föressten så har jag skrivit allt detta med en hand på ca 7 minuter *applåder*

- Hasse

Bilder

Hallå!

Då har det tagits lite bilder som ska läggas upp som utlovat. Några av dem blev faktiskt riktigt söta!

Nåväl, här har ni bilderna på min lilla grabb.

image95
[ Nyvaken och smågrinig ]

image96
[ Lite mat och genast gladare ]

image97
[ Fortfarande glad ]

image98
[ Katten inspekterar en intet ont anande William ]

image99
[ Lite moderlig kärlek ]

image100
[ Spegeln är en klar favorit ]

image101

image102

image103

image104

image105

image106

image107

image108

image109

image110

- Hasse



Nu finns det tid för bloggen igen

Hallå!

Har som ni märkt inte hunnit skriva något i bloggen på någon vecka. Jobb jobb jobb. Nog om detta. Har tagit lite nya bilder och ska ta fler nya bilder under dagen som jag ska lägga ut. Kan även meddela att vi ska gå på visning på en bostadsrätt som vi har hittat som vi tycker är fin. Dels så vill vi ha något "eget" och sen tycker vi att det är för mycket skit som händer i de här kvarteren. Polisrazzior mitt i natten. Folk i badtofflor och shorts i februari. Ständigt hög musik från nån jävla idiot några hus bort. Där får folk gärna göra inbrott, det borde finnas en jävligt fin stereoanläggning därinne iaf. Återkommer med adress senare. Hur som helst så skulle det vara skönt med en bostadsrätt.

Här kan ni kika på den vi ska kika på. Jag har varit i kontakt med banken och alla papper är i ordning. Vi får se hur det går med budgivningen. Förhoppningsvis är det bara en massa gnälliga typiska "skelleftebor" som tycker att allt är så dyrt. Då kanske det inte blir någon budgivning och det klagar då inte jag över.

Sen får man hoppas att skattepengarna kommer innan midsommar så att handpenningen e grön :) Har ju fått dra av som bara tusan eftersom jag kör 3500 mil om året till jobbet... 18 kronor milen ni vet...

Bilder kommer under dagen. Toodiloo

- Hasse

Nya bilder

Hallå där!

Har just matat och bytt på William. Tog lite bilder när jag ändå var igång. Han fixar att hålla uppe huvudet själv nu. Det är ganska roligt när man sätter honom upp efter att han ätit och tillslut så kommer rapen... Han har helt klart mammas gener :D

image90

image91

image92

image93

image94

- Hasse

Heldag ute på vift för William

Idag har William och Annah varit hos morfar och Sonja. De var runt med vagnen och promenerade runt hela Moröbacke och Solbacken minsann. Fyra timmar var de enligt egen utsago på vift. Dagen avslutades med att vi åt middag hos Roland (williams morfar) och Sonja med efterföljande kaffe.

Imorgon blir det till att köpa en skrivare. Det har jag länge velat skaffa och nu är det äntligen dags.
Canon PIXMA MP600

- Hasse

Bajs-o-rama

Vi har nu på riktigt upptäckt att bebisar bajsar väldigt mycket. De senaste dagarna har William visat att han sannerligen har en hel del av både sin mammas och sin pappas gener. Storslagna äventyr pågår i blöjan varje dag och nu när jag jobbar så är det stackars Annah som får ta hand om skiten (hehe.. "ta hand om skiten".. humor).
Det är ju inte bara det att han skiter ofta.... det kommer mycket, asså määängder när det är på gång. Hmm, ja otroligt facinerande antar jag att läsa om detta men jag vill ju skriva om allt och det här är en ganska stor del av Williams liv just nu.

Själv så är jag som sagt tillbaka på jobbet sedan två veckor tillbaka. Det börjar närma sig sommaren och gästerna börjar komma oftare. Nu har vi i och för sig regn var eviga dag och det skrämmer bort många. Lite regn är bra men mycket regn skrämmer bort folk. Dock är det inte så mycket jag kan göra åt det. Vädret alltså.

Har för avsikt att ta lite bilder på grabben ikväll, vi får se om jag hinner få upp dem på bloggen ikväll.

- Hasse

Ledig helg !

Hallå!

Ja som ni märker så blir det lite längre mellan inläggen nu när jag börjat jobba. Vanligtvis så somnar jag ganska fort på kvällen när jag kommit hem från jobbet och dator är väl det sista jag tänker på. Men jag ska ändå försöka lägga upp lite bilder och skriva några rader så ofta jag kan.

Igår blev William 1 månad gammal. Tiden går verkligen jättefort. Det känns som om vi kom hem från BB för någon vecka sedan. Fast iofs, dagarna går mycket fortare på jobbet också eftersom försäljningen börjar rulla på. När man har mer att göra brukar tiden gå fortare som ni vet.

Det har regnat konstant här hela veckan medans jag har jobbat och idag när jag är ledig så ser jag att solen tittar fram minsann. Klockan är ju bara halv nio på morgonen. Jag somnade på soffan igår och vad jag vet så har inte William vaknat något inatt. Jag gav honom mat för en timme sedan ungefär. Han äter på mer och mer regelbundna tider. Det är bra.

Nu annat..

- Hasse

Dagens ros: Anna-Lena

Jag var förbi försäkringskassan idag.... igen...

Tro det eller ej, men nu fick jag prata med en dam vid namn Anna-Lena och hon tittade i datorn i två minuter och sen säger hon:
- Du kan gå hem nu, det här e inga problem, det fixar jag innan lunch.

Hon var ganska oförstående hur mitt ärende inte har hunnit handläggas då jag lämnat in alla uppgifter och mer därtill. När jag dessutom har varit in på försäkringskassan två gånger tidigare i samma ärende samt ringt ett flertal gånger gjorde bara att hon tyckte att det var ännu konstigare att ärendet inte handlagts.
Nu är det fixat iaf. Tack för det.

William växer så det knakar, och barn som växer mycket äter mycket. Allt går så snabbt nu så man hinner knappt med. För tre veckor sedan hade vi just kommit hem och då åt han 40 ml per portion. Nu är det över 100 ml varje gång. Ibland tar han lite efterrätt också. Det brukar ofta sluta med en ordentlig spya men viljan finns ju där iaf :)

Jag ska försöka ta lite bilder på grabben ikväll när jag har sovit några timmar. Williams utseende förändras en hel del när han växer. Det börjar bli en stor liten kille nu. Just nu ligger han här bredvid mig och har just ätit som vanligt. Det ser ut som om han är på väg att träffa John Blund vilken sekund som helst och det är ett gott tecken efter en lång dag. Han sov iofs ganska länge idag och nästan hela natten så jag hade tänkt att han ska få vara vaken ikväll så att han kan sova inatt. Men i den här åldern så gör de ganska mycket som man vill.

Oj, nu tror jag bestämt att han har bajsat ut lunchen. Det hördes.... Blöjbyte alltså.

- Hasse

Föräldrabesök och BVC mottagning

Hallå igen, nu verkar allt fungera som det ska.

I helgen som gick så hade jag mina föräldrar och min syster på besök i 2-3 dagar för att hälsa på William. Medans damerna gick och shoppade på stan med William så for pappa och jag runt på landsbygden och inspekterade. Vi passade även på att hälsa på lite gamla kompisar till pappa.

Valborgsmässoafton spenderades en stund hemma hos Palle. Men jag och William gick hem efter att vi ätit då ljudvolymen på stereo och mina som vanligt berusade vänner började överskrida tortyrgränsen.
"Men det e *hick* bra för *raaap* barnet"... Japp, ok, vi säger så... Sen gick jag hem.

Chippade mitt Wii så att jag numera kan spela backups på mina köpta spel och även bränna ut alla gamla Super Nintendo spel. Fick ut ca 1000 spel på en skiva som jag skummade igenom. Hittade MASSOR med klassikers.

----------------------------------------------------------

Vi har varit på treveckorskoll på BVC. Numera har vi en 55,5cm lång och 4400g tung bebis här hemma. Jag kommer få armmuskler som aldrig förr av att bära gossen. I övrigt är det bara fint med William. Varannan natt så vill han inte sova och då måste jag eller Annah vara uppe med honom. Nu när vi börjat lära oss det så blir det lite enklare att handskas med.

William visar mer och mer intresse av att kolla in sin mamma och pappa. Vi börjar se viljan att göra ansiktsuttryck som överensstämmer med vad han tycker.

Ska se om jag har några bilder här att ta med. Det borde jag ha. Fotograferar ganska mycket nu. Med digitalkamera är det ju bara att ladda in dem på datorn så det kostar ju inget direkt.

image84
[ William med sin farmor ]

image85
[ William med sin farmor igen ]

image86
[ Min syster Sara ]

image87
[ Min pappa ]

image88
[ Annah och William däckade i soffan efter en lång dag ]

image89
[ Cirka 2 minuter kvar till William spyr ner soffan ]


Det var nog allt jag hade att bjuda på den här gången. Ska fortsätta ta bilder och skriva. Det var lite svårt nu när jag inte kunde logga in eller publicera något. Men nu är det på gång iallafall.

- Hasse


Testar igen

Hallå

Hoppas att inlägget kommer in nu. Har försökt skriva många gånger sedan sist men inläggena verkar inte komma in som de ska. Vi testar igen

- Hasse

* Edit *

Ja nu verkar det som att inläggen kommer in som de ska, har haft sjuka problem med att ens logga in på bloggen senaste veckan. Då ska vi se till att skriva litegrann nu på en gång.



RSS 2.0