Bilder på altanen

Då har jag tagit lite nya fina bilder som ni ska få del av.


[ Den lilla altanen, 50 kvm ]


[ Fina trappor fick jag till oxå ]


[ Altanen från andra sidan ]


[ Det här är ALLT svinn vi hade när vi byggde altanen, helt otroligt ]


[ Från kortsidan/garaget mot den större delen av altanen ]

På sista bilden ser ni oxå att gräsmattan börjar ta sig, förut hade vi en stor hög med ris och längst ner i hörnet så hade Relacom grävt upp hela diket och bara lämnat allt. Det såg ut som fan, jag tror att jag lagt upp lite bilder på deras "arbete" tidigare i bloggen. Annars måste jag kolla upp det. Det var en syn :)


Nu har halva juli gått och det rullar på restaurangen också. Många har fått dra tunga lass men det är skönt att de flesta är med på samma tåg. Att det är en jobbig månad. Men vi ska se om vi kan brassa på lite extra på personalmötet nästa gång. Som lite plåster på såren så att säga.

- Hasse

Piteå Summergames och altanen

Piteå Summergames

Ja då var Europas tredje största fotbollsturnering över för den här gången. I Piteå bor det ca 30.000 människor och det utökas för en helg med 16.000 fotbollsspelare. Som ni förstår så är det en s.k. "happening" i Piteå. Max är med och sponsrar detta event och en del i den dealen är att vi får vara med i alla rabatthäften som samtliga deltagare får i sitt välkomstpaket när de anländer till Piteå. Förutom det så är vi också med under invigningen med vårat "djur". Det är en stor dräkt i tigerskepnad. Stor succé hos alla barn. Dessutom så får vi skylta ganska fritt på Summergames ytor. Bl.a. så har vi stora banderoller hängandes i fotbollsmålens nätmaskor så varje gång det blir mål så tänker folk på Max. Att kombinera glada känslor med sitt varumärke är ju aldrig fel.

Under helgen så sattes försäljningsrekord dessutom. Riktigt kanonbra jobbat av alla som var med och körde.

------------------

Altanen

Ja nu är den färdig. Jag ska ta några bilder och lägga upp så att ni får beskåda mitt och Börjes mästerverk. Jo jag skriver med Börje också för utan den mannens hjälp så hade jag förmodligen fortfarande skruvat trall. Det är dessutom bra mycket roligare att vara två än att vara ensam. Ett vinnarteam har vi varit.
Det som saknas är tak och staket. Men det blir nästa projekt. Vi får se när vi startar med det. Förhoppningsvis inom någon vecka. Budgeten verkar hålla bra också. Det blir nog kvalitén på taket som avgör huruvida det blir mycket eller lite över i budgeten. Med lite tur så kommer det att finnas över till lite möbler och kanske t.o.m. en grill.

- Hasse

RSS 2.0