En vecka av sjuka

Hallå!

Ja den här veckan går då inte till historien som den mest hälsosamma. Efter att ha jobbat många dagar i sträck så skulle jag äntligen få vara ledig några dagar. Hela måndagen och tisdagen ledig. Söndagkvällen efter en dag av jobb avslutades med film med Annah efter att Wille somnat. Till min förtjusning så hittade jag en påse nachochips i det annars väldigt tomma skafferiet. Den påsen har nu orsakat mig oändliga plågor. Det visade sig senare att bästföre på den var i somras eller i höstas. Den har därefter stått öppen längst bak i skåpet.
  
Måndag morgon startade det. Magen var i total kaos. Utan att gå in på några detaljer så förlorade jag en hel del vätska och imorse när jag skulle iväg till jobbet så kändes det oerhört jobbigt att ens öppna dörren. Helt slut på energi. Jag lyckas dess iaf ta mig till jobbet och köra lunchen och for hem under eftermiddagen. Lite tidigare än planerat men har inte känt mig helt ok.

Efter någon timme hemma somnade jag på soffan och har sovit sedan dess. Har förmodligen inte varit den roligaste pappan och maken senaste dagarna. Antingen har jag varit på toaletten eller så har jag sovit på soffan. Men NU, när jag just vaknat efter sex timmar på soffan så känner jag ganska ok faktiskt. Försöker hälla i mig vatten och de gamla vanliga tricksen för att bli människa igen.

Ska gå upp och se om jag kan sova några timmar till. Imorgon efter jobbet så ska jag försöka få in lite bilder i bloggen oxå. Jag vet att några av er önskar det.

Ha det bra så länge!

/ Hasse

RSS 2.0