Dags att skriva igen

Happ då har man precis sträcksett Americas Next Topmodel i fyra avsnitt... Vet egentligen inte varför jag ser det. De är ju ändå bara söndersminkade och gnäller på varandra. Men å andra sidan är det ju ganska underhållande att se på när tjejerna slåss.

Jag har dessutom kommit fram till att jag absolut ska köpa en ny datorstol. Den här har alldeles för mkt svikt i ryggdelen så man halvligger nästan när man sitter vid datorn. Jag vill ha en sådan stol som de har på Max i Storheden. Den är grym! Jag tror dock att prislappen är något i den stilen också tyvärr. Men det ska undersökas. Lägger ett mail till dem direkt.

I övrigt har det väl inte hänt sådär jättemycket spännande. Jobbar på som vanligt, hösten kommer allt närmare och det börjar bli lite kallt häruppe i norr. Men det är väl precis som det varit de tidigare fem åren. Hösten kommer vare sig man vill det eller inte.

Har inte tagit några bilder på sistone, men jag borde kanske spela in en liten filmsnutt istället. William e ganska rolig när han "pratar" med oss. Han börjar greppa mer och mer vad som händer runt omkring honom och det är skoj. Han lyckades krypa något steg eller två i soffan men jag tror inte att tekniken sitter helt ännu. Mera träning så ska det nog gå bra det där.

Nu ska jag spela lite innan det är dags att sova.

Natti

- Hasse

Lite bilder på vardagsrummet

Halloj!

Vi har bara gardinerna kvar att he upp i vardagsrummet. Annars så ska allt vara klart. Ska fixa ett lite mer praktiskt sätt att bakre högtalarna och det blir förmodligen någon form av högtalarställ från IKEA i oktober när vi ska dit.

Nu lite bilder.

image213
[ Soffgruppen, mattan saknas, den är ute på vädring. Det är en STOR rund matta ]

image214
[ TV, högtalargrejsen och en fin DVD-hylla med mina Wiispel, 38 st till dags datum ]

image215
[ Fönstersidan ]

image216
[ Mooooooooooot Sherwoodtrappen ]

image217
[ Tavla som Annah gjort, ljusstake och byrå ]

image218
[ William nyäten ]

image219
[ William 2 ]

image220
[ William 3 + Sonja ]



- Hasse

19,26 timmars pass

Halloj!

Har just vaknat, är lite såsig i huvudet men har fått i mig lite frukost iallafall. Det verkar som om sjukan går i Piteå. Nu börjar sjukanmälningarna hagla in som gräshoppporna i Egypten :) Igår resulterade det i att jag fick jobba både dag och kväll. Det innebär alltså ett pass som startar 08:00 och slutar 04:00. Ett 20-timmarspass och med lite raster så blev det 19,26 effektiv arbetstid. Det kändes ordentligt i ben och knän efter 15-16 timmar.

Jahapp, då ska vi se... vi är ju som sagt inflyttade och lever här i huset nu. Det är lite gardiner och lampor som inte hunnit upp på väggarna ännu. Det är på väg upp as we speak.

Ikväll kommer Annahs familj hit och ska äta middag. De har hjälp oss med städning, flyttning, barnpassning och allt möjligt så det är nog det minsta vi kan göra. Ska försöka ta en bild eller två ikväll så ni får kika hur det ser ut med lite möbler i rummen.

- Hasse

RSS 2.0