Inlägg igen

Jahapp då var det dags att skriva litegrann igen. Det har inte blivit så mkt av den varan på sistone men nu ska vi se till att det blir lite ordning på den fronten.

Nummer 1

På vägen ner till Stockholm nu senast så blev jag stoppad av polisen några mil norr om Örnsköldsvik. Det visade sig att jag hade kört lite för fort och de hade stått med laserpistolen och skjutit på mig. Enligt pistolen så hade jag enligt polisen framfört mitt fordon i 102 km i timmen på 90 väg. Detta var inte acceptabelt och jag fick en bot á 2000 kronor som jag jublande tog emot. Inte så mycket att säga om det. Kör man för fort så får man skylla sig själv :) Resan ner till Stockholm efter det gick bara fint, om än lite långsammare.

Väl nere i Stockholm och slutstationen hos mina föräldrar så fick vi äta och dricka gott som alltid när vi är där. Nu var det ett tag sedan vi var nere så har inte riktigt klart för mig vad vi gjorde på vilken dag men vi var iallafall in till Stockholm på fredagen där Annah fick helt fria händer att handla vad hon ville under dagen. En liten present för att hon varit så duktig hemma med Wille i ett halvår. Det är det minsta jag kan göra. Hon handlade iallafall ordentligt som en kvinna bör. Det blev inte sååå blodigt men det blev inte billigt heller om man säger så. Vi avslutade kvällen med att äta gott på en restaurang på söder. Annah beställde någon köttbit med gorgonzola fyllning. Enda nackdeleln med den rätten var att köket inte hade fått med gorgonzolan. Det var lite snopet men eftersom våran servitör var så roande så tyckte vi att vi fick valuta för pengarna ändå. Servitören var bara skum, går inte riktigt att sätta ord på vad han pysslade med men han vara helt enkelt skum bara.

Under helgen så träffade vi på en gammal kompis till mig som fick en dotter ungefär samtidigt som vi fick William så vi gick och fikade och hade det trevligt under dagen. När vi började fundera på att fara hem så undrade Bill och Sandra om vi inte ville komma hem till dem och äta middag. Det lät trevligt tyckte Annah och jag så jag och Bill for och handlade medans damerna tog en promenad hem istället.
   Jag har en gång i tiden bott tillsammans med Bill och en annan kompis i min ungdoms dagar men jag hade ingen aning om att han var så grym på att laga mat. Vi fick äta väldigt gott och under kvällen så hade vi trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är lite lustigt hur man kan träffas för första gången på fem år och ändå känns det som att det bara var en vecka sedan man satt och åt tillsammans senast. Det är kul. Det var även kul att Annah och Sandra connectade så bra. Det finns alltså Stockholmare som är trevliga :D
   William och Isadora satt på golvet och lekte mest hela kvällen så de verkade ha trevligt de oxå.

Nästa dag så ville Annah och jag bjuda igen så vi bjöd in Bill, Sandra och Isadora till mina föräldrar. Åter igen så fick vi äta och dricka gott och spenderade söndagskvällen i ungefär samma anda som lördagen. Trevlig konversation med gamla minnen och framtidsplaner i fokus. Det blev givetvis en hel del barnprat också. Många vuxenpoäng att sitta runt middagsbordet och prata om dagisplatser och pensioner. Man börjar väl bli vuxen helt enkelt.

Lite bilder hade jag tänkt få med oxå. Här kommer några

image235
[ Sandra, Isadora och Bill ]

image236
[ Mormor hälsade på ]

image237
[ mormor igen ]

image238
[ Mormor, William och mamma ]

image239
[ 4 generationer :: mormor, William, mamma och jag ]

image240
[ Pappa ]

image241
[ Annah min älskling ]

image242
[ Mamma och William ]

image243
[ William ]

image244
[ William ]

image245
[ William ]

image246
[ William ]

image247
[ William ute och åker ]

image248
[ William stannar upp en sekund för att fotograferas ]

image249
[ Baddags ]

image250
[ Mera bad ]

image251
[ Katten kommer och hälsar på ]

image252
[ Det är skönt att bada ]

image253
[ Inte riktigt beredd på att det kommer vatten ]

image254
[ Vad hände här riktigt? ]

image255
[ Och här? ]

image256
[ Och här ? ]

image257
[ På väg att ställa sig upp själv ]

image258
[ Står upp själv med stöd mot baljkanten ]

image259
[ Leker med tvålflaskan ]

Det var allt för den här gången. Ska bli bättre på att lägga upp bilder så att ni får följa med. Ska försöka få upp ett videoklipp också när han pratar. Det kan ju vara kul för er.

- Hasse

Ledig helg, äntligen!

Nu har jag jobbat som bara attans hela veckan och nu har jag som sagt äntligen ledig helg. Imorgon ska jag avvara en stund till att tömma laptopen på bilderna som jag tog nere i Stockholm och lägga upp på bloggen. Jag ska också skriva lite om hur resan var och vad farbror polisen hade att säga fem mil norr om Örnsköldsvik. Det var ingen klapp på axeln och "ha en trevlig resa" om vi säger så. Mer om det imorgon.

Ha det gott !

- Hasse

RSS 2.0