Besöksrekord och bilder

Halloj!

Ja som rubriken säger. Idag har jag hittills haft 102 unika besökare på sidan. Jag vet inte riktigt vad det beror på eftersom jag inte skrivit på några dagar. Det kanske har gjorts reklam för min blogg på radion igen. Vem vet? Rent generellt så har det varit mycket folk och läst på bloggen senaste två veckorna. Det där med radioreklam kanske inte är så tokigt ändå. Jag får väl ta och kontakta Rix Morgonzoo och se vad vi kan hitta på. Titti Schultz skulle nog gilla bloggen iallafall. Hon tycker ju att det mesta med barn och hundar är gulligt. Gert skulle väl förmodligen tycka att det är ganska intressant att titta i bloggen han med eftersom han nyligen blev pappa till lilla Figaro som är ungefär lika gammal som vår William. Vad Roger skulle tycka har jag ingen aning om. Det får vi väl aldrig veta heller :)
Jag får helt enkelt ta och skriva en rad till dem (läs: Titti) och höra vad de tycker.


Nu ska det bli lite bilder hade jag tänkt:
F.ö. så älskar jag den nya kameran. Det är verkligen skillnad på kamera och kamera!

image292
[ Min senast av egna händer hemlagade middag, kokt ris och falukorv med currysås ]

image293
[ William nöjd i vagnen ]

image294
[ Kollar att styret är korrekt inställt ]

image295
[ Förmodligen blev det precis reklam på TVn. Han märker sånt även när han inte är i rummet ]


Vi var på bröllop den 8 februari. Fredrika och Jordan bytte ringar. Här är lite bilder.

image296
[ Påklädsel inför bröllop ]

image297
[ "Titta tv" ]

image298
[ "Titta pappa" ]

image299
[ Han pekar väldigt mycket nu och försöker uttala det som vi gör ]

image300
[ Reklam på TVn ]

image301
[ Bröllopsfika med brudparet. Fredrika till vänster ]

image302
[ Piece of cake ]

Jag vill inte lägga ut mer bilder från bröllopet eftersom jag inte frågat om lov att publicera några bilder. Jag tror dock säkert att det är okej men lika bra att vara lite smidig och bjuda på två oskyldiga bilder.

Nää, nu ska jag maila Titti, ni får väl lyssna på morgonzoo framöver och se om de hakar på.

- Hasse

P4 vaken & Megapol

Hallå igen!

Det blir inga bilder idag då jag verkligen vill komma i säng nu så att jag kan gå upp och leka med William imorgon. Ofta när man jobbar natt så kommer man hem och "varvar ner" ett tag innan man lägger sig. Då sover man tyvärr bort halva dagen innan det är dags att fara till jobbet igen. Idag t.ex. så vaknade, jag ner i hallen och klädde mig och for. Fem minuter med William känns inte riktigt rätt. Jag jobbar natt imorgon (torsdag) också men sen är jag ledig i helgen och då ska jag umgås med familjen min. Kan ju vara kul för William att lära känna sin pappa också.

Nu är jag bara inne för att kolla mitt kontonummer som jag behöver till min nya bilförsäkring. Jag ska byta bolag i månadsskiftet. Just nu betalar jag 12000 om året till trygghansa. Den nya försäkringen täcker mer än trygghansas och kostar 6700 om året med fria mil. Det kändes som ett jävligt bra byte

Angående rubriken så var det någon som pratade om bloggar på Megapol för någon vecka sedan. Jag hörde det inte själv men kompisarna har berättat att de pratade om den här bloggen på Megapol. Lite gratisreklam är ju aldrig fel antar jag. De hade tydligen sagt nåt i stil med "... och i Skellefteå finns det en kille som har en blogg som heter "Mitt liv som pappa" och där har han berättat om tiden innan sonen föddes och hur det är att vara småbarnspappa i Skellefteå..."

Nu inatt på vägen hem så pratade de på P4 Vaken om huruvida man ska ta reda på barnets kön innan det föds. Det finns tydligen nåt nytt sätt där den blivande mamman skickar några droppar blod till nåt labb som ser om det finns Y-kromosomer i blodet eller inte. Finns det Y så är det en son, finns det inte så är det en flicka. Detta kan man se då barnets DNA finns i mammans blod.
Efter att de pratat en stund om detta så kunde man ringa och prata in på deras telefonsvarare vad man tyckte. Jag ringde och sa att jag inte tycker att man ska ta reda på det eftersom man missar sitt livs överraskning när det är dags. Jag pratade ganska länge och de tog med hela klippet. Sekunderna senare så ringer min mobil. Då är det vår städpersonal på jobbet som ringer och frågar om det var jag. Lite spooky men ok.

Och till Jenny, den mönstrade tapeten i vardagsrummet är av märket Boråstapet Ornament. Bara springa in i tapetaffären och kika. Om du tapetserar med den så får du skicka bilder.

I helgen ska jag slänga in lite bilder hade jag tänkt. Jag har några i kameran som väntar på att bli frisläppta.

Nu är även Williams tänder på gång. Framtänderna i underkäken syns lite vitt så snart spricker de igenom.

Vinterkräkan har börjat härja häruppe nu så snart är det väl min tur. Jag längtar inte. De värsta sex timmarna i mitt liv spenderade jag på köksgolvet på Takdroppsgatan. Jag hoppas verkligen att de bytt golv där :D Nu är det iofs svärmor som bor där och jag vet inte om hon vet. Om inte annat så vet hon nu antar jag :D

Ha de!

- Hasse

Tuff tuff helg till ända

I helgen har jag och Annah jobbat tillsammans och vi har haft massor att göra. Bussarna med hockeylag avlöste varandra dagarna i ända. Det var inte många lugna stunder men alla vi som jobbade körde gärnet och till slut fick vi åka hem efter att alla gjort klart sitt.

Det känns i kroppen att vi har slitit och nu är det dags att sova. Vi ska iväg och jobba imorgon också men det blir kvällspasset imorgon. Vi kan ta det lite lugnare imorgon alltså. Vi har givetvis att göra med lillpojken men behöver inte stressa som i lördags då det var mycket som skulle hinnas med innan vi kunde åka iväg. Wille har varit hos Roland och Sonja i helgen och sov över där natten till idag. Inatt är han dock hemma. Imorgon får han sova hos Roland och Sonja igen eftersom vi jobbar sent.

På tisdag finns det nya bilder att kika på. Vi var bl.a. på bröllop i fredags och såg när Fredrika och Jordan bytte ringar med varandra. Det var fint och trevligt. Någon dag i framtiden är det väl dags för Annah och mig att göra slag i saken men inte än på ett tag.

Nu måste det sovas, jag skriver mer på tisdag.

Natti natt

Nya bilder

Hoj hoj!

Tänkte lägga upp lite mer bilder så här kommer dem.

Såg i Hannas blogg att Rocky hade fått tredagarsfeber. Det såg inte så roligt ut med alla de där prickarna. Om jag förstod saken rätt så var det bl.a. en reaktion på vaccinspruta. Jag ser inte fram emot den dagen det är dags för Wille. Men än så länge har vi klarat oss utan.

Nu lite bilder

Ska börja med lite bilder från häromkvällen när William ramlade och slog huvudet först i bordet och sedan i golvet. Efter lite gråt, skrik och tröstande så var allt bra igen. Han fick dock en fin klocka i pannan.

image282

image283

image284

image285

image286


Nu kommer "Gissa filmen"

Från vilken är denna bild tagen?

image287


Nu kommer några hemska bilder. Annahs pappa (svärfar) fyllde år i dagarna och av mig skulle han få en inramad bild på William i Luleå hockeytröja. Ve och fasa! Men här är några av bilderna. Den sista är den som han tillslut fick.

image288

image289

image290

image291

Hehe, ser ut som en sann Luleåsupporter :D

Både jag och svärfar (som är djupt Luleåtroende) är dock överens om att båda vill ha kvar Skellefteå och Luleå i Elitserien. Brynäs och Mora kan de gott kasta ut. När det är matchkväll så brukar det bli ett evigt zappande mellan matcherna. Nu senast vann ju Luleå samtidigt som Skellefteå förlorade så då var det bara glada miner hemma hos svärfar. Vi har dock aldrig sett ett derby tillsammans. Kanske lika bra det :)

Det var alla bilder för idag. Det kommer mer om någon dag eller två.

Ha det gott!

- Hasse

RSS 2.0