Nu finns det tid för bloggen igen

Hallå!

Har som ni märkt inte hunnit skriva något i bloggen på någon vecka. Jobb jobb jobb. Nog om detta. Har tagit lite nya bilder och ska ta fler nya bilder under dagen som jag ska lägga ut. Kan även meddela att vi ska gå på visning på en bostadsrätt som vi har hittat som vi tycker är fin. Dels så vill vi ha något "eget" och sen tycker vi att det är för mycket skit som händer i de här kvarteren. Polisrazzior mitt i natten. Folk i badtofflor och shorts i februari. Ständigt hög musik från nån jävla idiot några hus bort. Där får folk gärna göra inbrott, det borde finnas en jävligt fin stereoanläggning därinne iaf. Återkommer med adress senare. Hur som helst så skulle det vara skönt med en bostadsrätt.

Här kan ni kika på den vi ska kika på. Jag har varit i kontakt med banken och alla papper är i ordning. Vi får se hur det går med budgivningen. Förhoppningsvis är det bara en massa gnälliga typiska "skelleftebor" som tycker att allt är så dyrt. Då kanske det inte blir någon budgivning och det klagar då inte jag över.

Sen får man hoppas att skattepengarna kommer innan midsommar så att handpenningen e grön :) Har ju fått dra av som bara tusan eftersom jag kör 3500 mil om året till jobbet... 18 kronor milen ni vet...

Bilder kommer under dagen. Toodiloo

- Hasse

Kommentarer
Postat av: Christina

Hallå där! Kul med en blogg. Man kanske skulle haka på?
Stora kramar från syrran!
/Christina

2007-05-28 @ 17:10:14
Postat av: Em

Wow såg verkligen jättefint ut!! *hoppas hoppas*

2007-05-28 @ 21:42:17
Postat av: Jenny

Jättesött hus!!! Hoppas ni får det. Det är helt vansinningt vad billigt det är om man jämför med de priser "vi" har i stockholm. Vi fick lägga ungefär det hela radhuset kostar som handpenning när vi köpte vår lya... Funderar på att flytta upp till skogen!!!
:-)

2007-05-29 @ 14:56:26
URL: http://mrsthinkalot.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0