19,26 timmars pass

Halloj!

Har just vaknat, är lite såsig i huvudet men har fått i mig lite frukost iallafall. Det verkar som om sjukan går i Piteå. Nu börjar sjukanmälningarna hagla in som gräshoppporna i Egypten :) Igår resulterade det i att jag fick jobba både dag och kväll. Det innebär alltså ett pass som startar 08:00 och slutar 04:00. Ett 20-timmarspass och med lite raster så blev det 19,26 effektiv arbetstid. Det kändes ordentligt i ben och knän efter 15-16 timmar.

Jahapp, då ska vi se... vi är ju som sagt inflyttade och lever här i huset nu. Det är lite gardiner och lampor som inte hunnit upp på väggarna ännu. Det är på väg upp as we speak.

Ikväll kommer Annahs familj hit och ska äta middag. De har hjälp oss med städning, flyttning, barnpassning och allt möjligt så det är nog det minsta vi kan göra. Ska försöka ta en bild eller två ikväll så ni får kika hur det ser ut med lite möbler i rummen.

- Hasse

Kommentarer
Postat av: Minna

Lät inte skitkul med ett så långt pass. Otroligt att du överlevde :P Kul iaf att ni är inflyttade nu. Hälsa Annah och ha det bra. Kram Minna

2007-09-02 @ 19:47:15
URL: http://minnaannim.blogg.se
Postat av: Maxare

Om man har jobbat 39 på 4 dagar ska man vara ledig. Det är chefens uppgift att anställa personal och det är väl inte direkt brist på arbetskraft?!
I övrigt, fina bilder och bra jobb med tapeterna.

2007-09-06 @ 14:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0