På jakt! (efter bostad)

Ja nu börjar hela karusellen. Annons om vår lägenhet går ut imorgon i den lokala dagstidningen Norran. Det är bara en påannonsering. Ett litet smakprov på vad som komma skall. Det är iallafall inplanerat visningar i mitten av maj. Så om du som läser detta är del av en familj som söker bostad i ett väldigt lugnt och stillsamt område och behöver ett nyrenoverat och fräscht boende så kan du väl höra av dig till vår mäklare Niklas på Fastighetsbyrån. En bra kille, tvåbarnspappa precis som jag.

Ser nu att vår lägenhet har kommit ut på hemnet: Kvistgatan 146, Skellefteå

Vi har även varit på banken och hört oss för huruvida de är intresserade av att hoppa med på tåget eller om de vill stå kvar på perrongen. När man läser tidningarna (läs: E24.se) så står det att Swedbank är dött och att bankerna gör vad som helst för att få tillbaka lite pengar av låntagarna. Det var med viss oro som jag knatade in på banken för att höra var de står någonstans.
   Med mig ut från det mötet hade jag godkända kalkyler på villa på sjusiffrigt belopp och bostadsrätt på några hundratusen. Det är iofs bara muntliga löften men det ser ut som att kalkylen håller. De var helt med på att det ekonomiskt skulle vara väldigt fördelaktigt för oss om vi flyttade till Piteå med tanke på pendlingskostnaden vi har idag när jag kör 100 mil i veckan. De var med på tåget så att säga.

Så nu letar vi efter boende i Piteå. Gärna ett hus. Vi ska på visning imorgon på ett mer eller mindre drömhus. Ni kan kika själva på:

Malmgatan 11, Piteå

Vi ska även kika på:
Häggatan 2


Sen letar vi på, så har ni några tips så är det bara att dunka kommentarer med länkar och tips.
Vi söker:
Minst 4 rum
Nära centrum så att Annah kan dricka kaffe med andra mammor och kunna åka buss till skolan
Gärna 1-plan men inget måste

Så ligger det till just nu iaf. Imorrn ska vi som sagt på visning på Malmgatan. Vi ska passa på att ta en fika med det finska yrvädret oxå. Då får Annah träffa Oskar oxå, det blir skoj!

- Hasse

Kommentarer
Postat av: Maria och Oskar

Yrvädret? Ja, det var väl ett bra ord för att sammanfatta mig :P

2009-04-24 @ 09:01:34
URL: http://lose.blogg.se/
Postat av: Maria & Oskar

Haha, du är inte klok :P

2009-04-25 @ 12:36:26
URL: http://lose.blogg.se/
Postat av: J. Pettersson

Här finns massor av bostäder, lägenheter, stugor och mycket annat.



Hyresjakten.se

http://www.hyresjakten.se

2009-06-25 @ 07:36:51
URL: http://www.hyresjakten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0