Vi fick lägenheten !

Då har jag och säljaren skakat hand och kommit överens om pris. Vi fick den mycket tack vare att vi redan hade alla bankpapper klara. Eftersom hon ville sälja NU så var det ett stort plus. Hon tyckte även att det kändes bra att just vi flyttade in. Hon verkar vara en sådan som har lite svårt att skiljas från hemmet. Under visningen gick hon runt och berättade om massa gamla minnen i varje rum i huset. Men hon tyckte att det kändes tryggt att vi tar över och att vi tar hand om huset.

Det är alltså en 5:a på 112 kvadrat i två plan. Både köket och vardagsrummet var rymliga. Det kommer krävas lite tapetsering men det är ju inget problem egentligen, snarare roligt att ÄNTLIGEN få göra precis som man vill i sitt EGET hem. De tre sovrummen på övervåningen var inte jättestora men de fyller helt klart syftet. Så länge det finns plats för en säng så duger det fint åt mig.

Nu KAN det ju fortfarande skita sig. Vi har ju bara en muntlig överenskommelse. Ingen har skrivit på någonting ännu. Men vi kom överens om att vi fortsätter efter midsommar. Jag har pratat med banken och allt är ok. Hon skulle prata med HSB och jag antar att det inte blir några problem där heller.

Hoppas att allt slutar gott!

En liten bild här på en lägenhet i samma länga. Den vi ska köpa ligger i andra änden av den här längan. Den har en stor fin häck som gjorde att det blev lite svårt att ta en bra bild på den. Men den ser likadan ut som denna.

image125

Ha de!

- Hasse

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ohhh va kul!!!
Hoppas Ni kommer trivas!

2007-06-21 @ 21:09:47
Postat av: JensH (dmncr)

Gratulerar! Ser ju riktigt fin ut..
Var ligger den någonstans?

2007-06-25 @ 11:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0