Underbar helg!

Det började med att jag jobbade dagpasset i fredags. Med tanke på att det var studenten och massor med folk i rörelse så trodde vi att vi skulle ha massor att göra. Dock så var det lite för bra väder. Många åkte hem till familjerna istället och grillade för att sedan gå ut på kvällen och dricka en CocaCola eller två.

Emil kom och frågade om jag ville sluta tidigare eftersom jag hade jobbat vääääldigt många dagar irad och var sjukt sliten. Jag behövde ungefär en sekund för att säga "jag åker hem" och så gjorde jag.

Från fredag eftermiddag till nu ungefär så har jag bara umgåtts med grabben och Annah. Varit ute på flera promenader och sett lite film. Vi har varit och hjälpt Anders och Tina med deras husbygge. Den här gången var det isolering som gällde och det kliade ganska friskt efteråt. Det var tack och lov inte traditionel Gullfiber utan något annat material som inte kliar lika mycket. Det tackar vi för :)

Har lekt lite med Photoshop och tagit lite bilder, ska försöka få upp några stycken om en stund. Ska snygga till dem lite bara.

I övrigt kan jag väl meddela att Stryktipset den här veckan kommer gå åt helvete, skrällar i varje match. Så den lyckliga som prickar in 13 rätt imorrn kommer bli rik, det vågar jag lova. Det är dessutom 4 miljoners jackpot på stryktipset den här gången. Stort grattis till alla som får 13 rätt *ironi*.

Nu ska jag rensa plånboken på kvitton, fattar inte att man sparar på alla kvitton. Några exempel som jag hittar:
1) Pizzeria Viking     115:-
2) COOP burkpantskvitto 2:-
3) McDonalds         275:-   <--- vafan har jag handlat där för 275 kronor ?!
4) Köket       130:-
5) Shell         407:-
6) Jysk          699:-
7) Barnens hus        599:-
8) Blomsterlandet       199:-

Varför sparar man på sånt där? Ja nu åker de i soporna iaf.

- Hasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0