Lugn dag idag

Inatt runt fyra tiden fick William ordentligt med mat, så mycket så han blev sådär "förlamad" när han ätit klart. Efter den måltiden sov han sex timmar i sträck. Det var skönt att få sova så många timmar irad faktiskt.
   Vid middagstid idag gick det inte riktigt lika bra. Han hade just ätit och fått lite medicin då han plötsligt började spy. Då menar jag inte en liten skvätt på tröjan utan det det blev ett vattenfall från munnen. William låg ju på rygg dessutom så det blev som en liten fontän från munnen. Det såg lite läskigt ut i början men när han spytt klart så va han som lugn. Hade nog varit värre om han skrikit. Hursomhelst så var det bara att gå till skötbordet och tvätta upp honom och klä på honom. Tack och lov att han är en så snäll pojke, det går så snabbt och smidigt att byta på honom.

Vi är nu uppe i tre mammor erbjudit oss att byta barn med dem :) Det måste vi ta som komplimanger!

Jahapp, vad har vi för planer framöver... Vi får givetvis besök i stort sett varje dag. Helt ok så länge de tar med sig fika eller annan godkänd matvara. Keep it up. Man är inte jättepeppad på att åka och handla varje dag. Inte heller speciellt intresserade av att stå vid spisen.

Ohh, föressten. Nästan sex dygn utan cigaretter *duktig* Det var inte så svårt att hitta motivationen direkt...

- Hasse

Kommentarer
Postat av: nattis

Haha vad gulligt att byta blöja :) Aa tack !

2007-04-21 @ 12:09:38
URL: http://nattsnatts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0